מתכון מרוסיה הרחוקה…
מצרכים
5 ביצים גדולות
1.5 כוס סוכר (אפשר קצת פחות, וחלק להמיר לסוכר חום)
1 כוס קמח + שקית אבקת אפיה (ניתן עד שליש להמיר בקמח מלא)
מעט קינמון
1 סוכר וניל
2 כוסות אגוזי מלך (שבורים מעט)
1 כוס צימוקים
אופן הכנה
מקציפים את הביצים בשלמות במהירות גבוהה, מוסיפים בהדרגה סוכר,
וניל, קינמון, קמח ואבקת אפיה. מנמיכים מהירות לבינונית, מוסיפים אגוזים וצימוקים.
אופים בתבנית חד פעמית מלבנית רגילה ב-180 מעלות טורבו.
מוציאים מהתנור רק כאשר קיסם שננעץ יוצא יבש לגמרי.
פשוטה להכנה ומיוחדת בטעמה!